🌿 Spise middag sammen
Ta dere en skikkelig date! Her kan dere enten lage et måltid sammen, kanskje fra en av kokebøkene dere har liggende, eller dra ut for å spise. Å huske å date hverandre i tider med mye planlegging og mas kan være godt for både kropp og sinn.

🌿 Ta en behandling sammen
Dere vil jo se deres beste ut på den store dagen begge to. Hva med å ta en tur på dagspa sammen ett par uker før den store dagen. Skuldrene senkes, og dere kan nyte en behagelig stund sammen midt oppe i all planleggingens mas!

🌿Overrask hverandre
Hva med å ta med blomster hjem til en stresset, vordende brud? Eller be gutta hans på fotballkamp hvor du bestiller pizza og ordner snacks til dem? Gjør noe uventet og hyggelig for hverandre i en tid med mye stress og mas. Det er jo en god ting å ta med seg inn i ekteskapet også 💕

🌿 Ta en timeout
Skru av telefoner, TV , iPad og andre stressende greier. Lag te og sett dere tilrette med et brettspill og litt snop ved siden av, eller hva med å dykke ned i hver deres bok i sengen? En liten, men god, avkobling.

🌿 Send hverandre søte meldinger
Dette er nok litt rart om man ikke pleier å gjøre det. Men send hverandre en hyggelig melding eller en søt snap i ny og ne. Hva med å fortelle at du gleder deg til å komme hjem fra jobb, eller at dere ønsker hverandre en fin dag på SMS? Det er så lite som skal til før dagen blir litt ekstra fin!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *