Det er uendelig mye som skal fikses før et bryllup. Bryllupene vi holder på med har allerede huskelister like lange som et vondt år, og mer blir det hver eneste uke nå som tiden nærmer seg. Alt fra blomster til servietter skal være på plass, og ikke minst bør man også huske på de små detaljene, slik som om det er nok kakespader til kakebordet og telys til telysholderne. Ved mindre dere har booket et sted som fikser dette da :) Men heldigvis behøver du ikke stresse med alt dette allerede nå. Det er tross alt bare mars, men om du gifter deg iløpet av sommerhalvåret er det noen ting som burde være på plass allerede nå.

Kjolen

Kjolen din bør være på plass nå. Det er ingen krise hvis du enda ikke har funnet den, men det kan potensielt bety at du ikke kan velge fra øverste hylle. Mange kjoler har leveringstid på opptil noen måneder, så om den ikke er på plass nå, kan det være at den er på plass ganske så kant i kant med bryllupet og tilpassing uteblir. Skal mannen forresten ha skreddersydd dress? Da kan det haste litt for han også på dette tidspunktet.

Lokale

De beste og rimeligste lokalene går først. Her er folk gjerne ute senest året før, og sommerhalvåret er absolutt høytid.

Innbydelser

Det er vanlig å gi gjestene noen måneder å planlegge på. Vær tidlig ute med innbydelser om det er mange som skal komme, og ikke minst om det er reisevei og folk bør booke hotell i nærheten. Dessuten er det lettere for dere å planlegge om dere vet hvor mange som kommer, så dette er det greit å få gjort i god tid. Denne begynner å haste litt.

Fotograf

De beste fotografene bookes først. Er de noen du har fulgt på instagram eller andre sosiale medier, kan det være at flere er like interessert som deg. Book slike ting fortløpende om økonomien tilsier dette, da er dere sikre på at dere får det dere ønsker.

Kirke / vigsellokale

Sist men ikke minst, så er det jo greit å ha et sted å vies da. Er ikke dette punktet på plass så blir det jo på en måte ingen bryllupsdag. Vær tidlig ute, finn stedet dere vil vies og book dette først.

Med tunga rett i munn skal dere se at alt kommer på plass :)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *