Blogg – Her kan du finne tips til å holde tale, kleskoder, inspirasjon, trender og mye mer!

La oss prate om negler!

I forbindelse med den store dagen har bruden ofte mange ønsker,…
20. mai 2020/av Sarah

Skal vi treffes over Skype?

Det er vanskelige tider vi er inne i nå. Den nye hverdagen…
31. mars 2020/av Sarah

Hurra for Pride!

Vi lever i en tid hvor det kan virke som at man får aksept uavhengig av hvem man er og hvor man kommer fra. Vi elsker å tro at verden vi lever i er god og godtar alle på lik linje. Sannheten er heller at det dessverre er mange som gruer seg til å bli voksen. Voksen nok til at de får sin første kjæreste.
1. juli 2017/av Sarah

Kleskoder i bryllup

De aller fleste legger seg kanskje ikke opp i hva gjestene sine har på seg i bryllupet, men det kan være lurt å skrive en kleskode i invitasjonen likevel. Da har gjestene noe å gå etter, og en pekepinn på hvor pyntet de skal være. Det er nemlig et ganske stort sprik mellom kleskodeksen pent kledd og kodeksen galla.
21. juni 2017/av Novia

Kjenner du på nervene?

I disse dager er det mange som jobber med innspurten til den store dagen. Kanskje gifter du deg om ett par uker, eller kanskje gifter du deg senere i sommer? Nervene vokser i takt med ting som skal gjennomføres, detaljer som skal gjennomtenkes, og kanskje er det vanskelig der du sitter med bordplassering og gjester som ikke har svart på om de kommer. Her kommer noen ting du kan gjøre for å roe nervene, og finne tilbake til hyggen i planleggingen.
4. mai 2017/av Novia

Utendørs sermoni

Våren er her, og høysesongen for bryllup nærmer seg med stormskritt. Sommeren er uten tvil den tiden på året der de fleste ønsker å inngå ekteskap. Og hva er vel mer romantisk og idyllisk enn å avgi sine løfter utendørs omringet av markblomster, duften av nyklippet gress og fuglesang?
3. april 2017/av Novia

5 ting som begynner å haste om du gifter deg til sommeren

Det er uendelig mye som skal fikses før et bryllup. Bryllupene vi holder på med har allerede huskelister like lange som et vondt år, og mer blir det hver eneste uke nå som tiden nærmer seg. Alt fra blomster til servietter skal være på plass, og ikke minst bør man også huske på de små detaljene, slik som om det er nok kakespader til kakebordet og telys til telysholderne. Ved mindre dere har booket et sted som fikser dette da :) Men heldigvis behøver du ikke stresse med alt dette allerede nå. Det er tross alt bare mars, men om du gifter deg iløpet av sommerhalvåret er det noen ting som burde være på plass allerede nå.
18. mars 2017/av Novia

Bryllupsreise Veligandu

Helt siden jeg var tenåring har jeg drømt om akkurat dette reisemålet, og jeg har alltid sagt at den dagen jeg gifter meg, da skal bryllupsreisen gå til Maldivene.
12. mars 2017/av Camilla