, ,

Bohemian wedding

Bryllupsplanlegger

Et bohemsk bryllupstema er i vinden som aldri før. Det skal bære preg av naturlige elementer og glamorøse detaljer. Stilen er utradisjonell og fargerik. Det blandes ulike tekstiler, mønster og farger, noe som gjør den veldig personlig.

image

Jordnært, avslappet, romantisk, blomstrende og fargerikt er noen av stikkordene som beskriver den bohemske stilen. Her kan du blande inn vintagemøbler, tepper, puter, vaser, blomster og egentlig alt du syntes er fint. Det kan godt være mye av alt.

Ofte velger man basis farger som hvitt, brunt, beige og andre jordfarger, for å deretter sprite opp dekorasjoner med friske farger.

image

Stilen oser av kreativitet, hjertevarme og en indre ro.

Kjolene skal være relativt enkle, med blonder, flagrende stoffer og nydelige detaljer. Håret skal enten være løst med tilfeldige krøller eller litt rufsete oppsett med blomster eller en blomsterkrans.

image

image

Er du en av de alternative som ønsker å dra stilen helt ut, kan du gå barfot, eller med nydelig fotpynt vist på bildet under. Ellers så finnes det jo et hav av vakre sko som enten er flate eller med hæl, som har det samme uttrykket.

image

Drømmefangere er jo en av de selvskrevne kjennetegnene på den bohemske stilen, og passer derfor ypperlig som dekor i bryllupet. Heng de opp i trær, dekorer kakebordet eller bruk de som bakgrunn i en fotovegg. Mulighetene er mange.

image

 

Ga det mersmak? 🙂

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *