,

Det lille under

Vi snakker selvsagt om undertøy! Mange føler det er litt vanskelig å finne undertøy som er både pent å se på, men også behagelig å ha på. Disse to går nemlig ikke alltid hånd i hånd, og man kan ikke alltid få i pose og sekk. Her kommer en liste med tips vi syns det er lurt å tenke over når det kommer til valg av undertøy på den store dagen.

Tenk praktisk:
Det er finnes veldig mye nydelig undertøy i butikkene og på nett. Det finnes hundre stiler og muligheter. Allikevel er vel vårt beste tips å tenke praktisk. På selve dagen, under vielse og middag kan det være lurt å gå for komfort. Ingen ser hvilken truse du bruker under kjolen din ved mindre du går for en figursydd og smal modell. Under vielse, middag og fest, kan du derfor gå for noe som du vet er behagelig å ha på, og som ikke flytter seg underveis. Det mest slitsomme i verden må vel være å ha på seg en truse som enten er veldig nysgjerrig eller som faller nedover magen underveis i middagen. Har du smal kjole gå for noe sømløst men allikevel behagelig. Det snertne lille undertøyet kan du tross alt skifte inn i etter festen om det er ønskelig 😉

image

Shell Belle Couture

Prisklasse:
Mye undertøy er rimelig i pris, mens mye er litt stivere. Noen liker å investere i et ordentlig sett til den stole dagen, gjerne med en litt behagelig truse og en som er litt mer fancy. Dette settet blir ofte noe spesielt, og mange liker å ha et nydelig sett de kan ta på seg senere og føle seg fin. Om ønsket er å spare på undertøyet og bruke det ved spesielle anledninger, så kan du gjerne legge litt penger i det for at det skal holde seg pent i vask. Tenker du at undertøyet ikke er så viktig i ettertid kan det være like greit å tenke litt økonomisk. Kjøp inn en ny variant av en truse du vet er god å ha på og som du vet at du liker.

BH:
Dette punktet kan være vanskelig nok til hverdags, og blir ikke noe lettere når det skal tilpasses en brudekjole. Ikke alle kjoler krever BH, men om du gjerne vil ha på deg BH kan det være innmari lurt å dra innom en ordentlig undertøysbutikk. Her har de ofte flere modeller som har alternative stropper og festemuligheter på ryggen. Det er ikke veldig pent med synlig BH under brudekjolen, så her kan det være greit å være litt tidlig ute så du har god tid til å finne en som passer kjolen din, og eventuelle utringninger kjolen har. Deponer på den, så vet du at du får byttet om det skulle være krise.

Farger:
Mange ser nok for seg et sett i hvitt eller creme, men om du skal skifte inn i et nytt sett på kvelden behøver det ikke nødvendigvis være de klassiske fargene. Velg noe du syns du er fint i og føler deg vel med. Pasteller er nydelige farger på undertøy, og kler alle hudtoner. Følg magefølelsen og velg det du syns er fint, det er jo det viktigste!

 

image

Shell Belle Couture

Tilbehør:
Vi har alle sett disse romantiske komediene der damene går på badet for å gjøre seg klar med både undertøy og fine nattkjoler. Er du usikker på undertøy så kan du jo kjøpe deg en nydelig nattkjole istedet, eller en nydelig kimono eller morgenkåpe. Mulighetene er mange, og det viktigste er å føle seg vel!

Undertøy er jo ikke synlig for andre enn deg selv og eventuelt mannen din, men det kan gjøre noe med selvtilliten på den store dagen. Å føle seg fin fra innerst til ytterst er en god følelse, og absolutt verdt det. Gå for komfort på dagen og pent på kvelden, da er du sikker en dag uten ubehag under kjolen. Og husk; bryllupsnatta er ikke det den var før i tiden. Det er ikke uvanlig om du ikke opplever voldsom romantikk og eviglange runder med kos. Det kan faktisk hende dere bare vil sove også, så pakk med deg pysjen i tilfelle;)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *