Det er mye en forlover skal fikse. Det virker kanskje som at de med mest ansvar er forloveren til bruden, men det er faktisk en del ting som forlover av brudgom skal fikse også. De fleste vet at det på et tidspunkt bør lages et utdrikningslag om brudgommen ønsker det. Men hva skjer etterpå? Hva bør en forlover bidra med etter utdrikningslaget, og hvordan lager man et utdrikningslag? Dette innlegget er for gutta! Ære være dere som klarer å finne frem i en verden der bryllupsprat stort sett er rettet mot jenter. Her kommer noe til dere gutta!

Utdrikningslag
Her er det viktig å se an hvem du er forlover til. Noen vil ta den helt ut med festing og moro, mens andre trives bedre på guttetur med grilling og noen øl. Det er mer og mer populært å for eksempel dra en weekend bort, gjerne til et land det er fine priser på byen og man kan ha høy partyfaktor. Andre tar en weekend på en deilig hytte ved vannet og fisker en helg med øl og gutteprat. Vil man velge å bare bruke 1 dag, kan man fortsatt rekke mye moro. Husk at det er viktig å planlegge i god tid, og informere de som skal være med tidlig. Da rekker alle å eventuelt ta seg fri, og om det koster penger kan det være riktig for noen å spare penger i forkant. Det finnes mye moro man kan finne på, og bare fantasien setter grenser. Hva med å trykke opp like t-skjorter til alle sammen, eller like fotballdrakter om dere skal spille fotball på løkka iløpet av helgen?

groomsmen-tips-2

Planleggingsfasen
Vanligvis planlegger brudeparet godt seg i mellom, og brudens forlover er gjerne med på organisering og fiksing av småting. Som forlover av brudgom faller ofte noen av disse tingene ut. Men om du tilbyr deg å hjelpe til med å stelle istand, er det fortsatt mye du kan bidra med. Ofte skal lokaler omrokkeres litt og bord skal settes på plass. Musklene dine vil garantert få kjørt seg, og brudeparet vil være glad for all hjelp. Kanskje brudeparet ønsker en stilig bil fra kirken som du kan hjelpe til med å booke? Vil brudgommen ha deg med på shopping av dress eller smoking? Trenger de hjelp til frakting av mat, kaker eller andre ting? Still deg til disposisjon, så skal du se at arbeidsoppgavene kommer.

I bryllupet
Den største jobben er jo å være brudgommens høyre hånd og være med han på selve dagen. Her skal potensielle nerver senkes, og potensielle slipsknuter skal knytes. Du skal være med han under vielsen og følge han opp underveis iløpet av dagen. Det er tradisjon at forlover holder tale under middagen, og dette er viktig å forberede seg på. Det behøver ikke være en lang tale, men en hilsen til brudeparet er på sin plass. For mange kan dette virke skremmende, men det er garantert noe brudeparet kommer til å sette pris på og huske som noe hyggelig fra dagen sin.

Etter den store dagen
Om brudeparet har leid lokale hvor de står for rydding selv så er det innafor, og en del av oppgaven din som forlover, å hjelpe til med å rydde dagen etter. Her hjelper det ikke om du er fyllesjuk, lokalene må ryddes. Si til brudeparet at de kan slappe av og nyte morgenen sammen. Det setter de garantert pris på, og finner ro i at du har sagt deg villig til å holde styr på ryddingen. La brudeparet komme senere på dagen og legge siste finish på ryddingen og at alt kommer dit det skal. Det værste kan du som forlover og andre som hjelper til gjøre.

groomsmen-e1361361921151

Generelt
Husk hvem du er forlover for, og tilpass aktiviteter og hva du bidrar med etter hans ønske. Det er kjempe moro å være forlover, og en tillit det er viktig å gjøre seg verdig. Vær interessert i brudeparets ønsker og behov for den store dagen. Vis at du er villig til å hjelpe til, og sist men ikke minst; ha det moro! Bryllup er en festdag og tiden i forkant er morsom og spennende! Ha alltid godt humør og vær tilstede.

Vil du forresten se noe morsomt? Sjekk ut denne videoen om groomsmaids!

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *