,

Hvordan kle seg i bryllup: man edition!

Som kvinne tenker jeg ofte at menn har det så enkelt. Dere har den derre dressen uansett hva dere skal, og dere er fine i den alle sammen. Men så er det jo sånn, at når man begynner å tenke over ting, så er det sjeldent sånn at alt er enkelt. Dress er ikke bare dress. Passformen må være riktig, materialene varierer, og fargene er jo uendelige. Her kommer dresser vi syns er fine. Noen er overkommelig i pris, og noen koster en månedslønn og mer. Dressene i dette innlegget er stort sett mørke. Men skal dere i sommerbryllup og det ikke står spesifisert at brudeparet ønsker mørk dress, hvorfor ikke slå til med en av det lysere slaget? Beige lin, lyseblå, lys grå? Mulighetene er mange om du ikke ønsker mørk dress også. Her kommer favorittene.

Budsjett!
Det finnes mange dresser som ligger lavt i pris. Her får man ikke den skreddersydde følelsen hver gang, men man kan finne mange dresser som ser ut som en million dollars allikevel. Tro det eller ei, men Hennes & Mauritz har mange kule dresser til en billig penge. Går du for lys dress for første gang, kan det være supert å gå for et rimeligere alternativ om det ikke er noe du vanligvis pleier å velge.

hmprodlinmiks

Denne dressjakka koster 999,- og buksa går for 499,-

Middels!
Det finnes uendelig mange dresser til en god pris, hverken for dyr eller rimelig. Her er det mange forskjellige merker, så det er mye å velge i. Har du et favorittmerke fra før så se deg gjerne rundt etter dresser fra denne designeren. Tiger of Sweden, Filippa K, Moods of Norway, og Paul Smith er gode og ordentlige dresser, som ikke drar seg helt opp i månedslønna for en dress til en hyggelig anledning. Her kan man gjerne også velge en annen bukse enn modellen som hører til jakken, noe som er fordelaktig om du ønsker deg enten smalere eller videre bukser.

2-16-18020-F15_collection1

Denne fra Filippa K havner på under 5000,-

Luksus!
I denne kategorien finner vi kremen av kremen innen dress. Det finnes mange flotte dresser for menn av kjente designere. Min favoritt må allikevel være Tom Ford. Tom Ford startet som designer hos Gucci, gikk videre til (Yves) Saint Laurent, og nå har han sitt eget brand. Dressene hans er brukt av kjendiser verden over, og har blitt en favoritt blant de vi ser mye i media. De strekker seg fra 20.000 kr og opp til hele 60.000 kr. Dette er med andre ord luksus som ikke alle kan unne seg, men man kan allikevel bruke dressene hans som inspirasjon til styling av dress og når man skal ut å kjøpe seg en dress fra et annet merke. Stilige er de i alle fall, klassiske med en twist. Det er lov å drømme!

David-Beckham-Tom-Ford-suit

Tom Ford 

Uansett hva du ender på så er én ting sikkert: kvinner elsker menn i dress! Stol på din egen stil, og husk at den billigste dressen også kan se dyr ut med en stilig klokke og fint slips eller sløyfe! Husk pene sko og matchende belte, da er du sikker et stilig antrekk!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *