,

Inspirasjon høstbryllup

Høsten  er rett rundt hjørnet, og jeg må si at jeg syntes det er den vakreste årstiden som finnes. Mørkere kvelder, tente lys og ikke minst alle de utrolig vakre fargene som pryder trærne og naturen utenfor.

Det er ingen tvil om at de aller fleste bryllup finner sted om sommeren, men et høstbryllup kan være vel så nydelig. Her kommer litt inspirasjon til deg som planlegger et høstbryllup.

 

4cc736f9272acc1bdba7eb8020a974a6

Bilder fra pinterest

Varme jordfarger som brunt, mosegrønt, rødt, oransje og beige er noe vi forbinder med høsten. Men også mørk lilla og gult benyttes. Det kan også være kult med en kontrast til disse fargene, som for eksempel detaljer av gull eller kobber.

image

image

image

image

Gå deg en tur i skogen og hent inspirasjon til pynt og dekor. Kongler, mose, fargerike blader og kvister kan være veldig dekorativt på bordet.

image

De aller fleste velger å holde en rød tråd gjennom hele dagen- og stilen du velger skal gjerne gjenspeile dere som par og ikke minst årstiden dere ønsker å feire denne store begivenheten. Velg derfor blomster som er i sesong, benytt dere av alt dere finner ute i naturen, pynt bordene med masse stearinlys, grove tekstiler og server gjerne sesongens frukt og bær.

image

Hva med å tilby gjestene hjemmelaget eplecider med sesongens epler?

 

IMG_3530

Nydelig bukett i høstens farger. Velg de samme blomstene på bordene som i buketten. På den måten skaper dere et rent og gjennomført utrykk. Blomster som passer bra til et høstbryllup er blant annet roser, gerbera, hortensia og lyng.

 

image

Ønsker dere en avslappet stemning? Sett frem en kurv med deilige pledd til gjestene om det blir kjøligere mot kvelden.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *