, ,

Kjole nummer to!

De fleste av oss har en visjon om hvordan vi vil se ut på den store dagen. Kjolen, håret, blomsterbuketten, sminken og skoene. Men har du tenkt over hvordan det blir utover dagen? I det store utland er det stor kultur for å ha kjole nummer to, og det kommer sakte men sikkert til oss også. Det er jo stas å kunne ta på seg en litt enklere kjole etter middagen og kakene, sånn at du er mer mobil da festen settes igang. Her kommer noen ting det kan være lurt å tenke over om du vil gå for en ekstra kjole.

Budsjett

De fleste av oss har et budsjett å forholde seg til i forbindelse med bryllup, og da også i forbindelse med kjole. Om du skal gå for to kjoler så kan det være lurt å spare litt inn på hovedkjolen, slik at du har litt å gå på i forhold til kjole nummer to. Det finnes mange rimeligere alternativ også, som egner seg godt til en festkjole for bruden.

asos

Kjole fra Asos.com

Stil

Det er ingen regel som sier det, men det er en idé om de to kjolene du velger går litt i samme stilen. Mange velger også en kortere kjole eller en smalere kjole enn den første kjolen som brukes under vielse og middag. Det viktigste er at du føler deg fin selv, og at du følger din egen stil og eget ønske. Gå gjerne for en kjole som ikke er helhvit også, med detaljer eller en dus farge som ikke er hvitt. Mange velger også en litt mer «sexy» kjole enn den de har tidligere på dagen.

asos2

Kjole fra Asos.com

Nettbutikker

Det er mange nettbutikker nå som selger rimelige brudekjoler. Husker du vi skrev et innlegg om dette?Innlegget finner du her. Disse nettbutikkene har også mange forskjellige stiler, og kjoler som vi føler passer perfekt som en kjole nummer to. Her snakker vi priser fra rundt 800 kr, og oppover, så det er absolutt mulig å finne mye for pengene. Søk deg gjennom nettet og se hva du liker, kanskje du finner den perfekte kjolen på nett? Vi anbefaler i alle fall å sjekke ut nettsider som Asos.com og Zalando .

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *