I forbindelse med den store dagen har bruden ofte mange ønsker, og pene negler er kanskje et av dem. Både brudens hender og negler er i fokus. Hun skal vise frem gifteringen, holde en nydelig bukett med blomster, danse med nære og kjære, og skåle i høye glass.

Det er et hav av muligheter når det kommer til negler. Kanskje ønsker du deg lange, og velger å støpe? Eller har du sunne og lange naturlige negler som bare trenger litt finpuss og en lakk? Som brud, og kunde generelt, kan du velge alt fra materiale, til form, lengde, farge og dekor. Ulike salonger bruker ulike leverandører, så det kan være lurt å lese litt i forkant om hva slags negler du ønsker, og velge salong deretter. Da er det lettere for deg å finne både farge og design du trives med, om du vet litt om hvilke produkter som blir brukt.

Hvis du har spesifikke ønsker, så anbefaler vi at du har med et bilde når du er innom for å bestille time. Da er det enklest for negldesigneren du velger å veilede deg i forhold til om det er noe du trenger å gjøre i forkant, og hvordan resultatet kommer til å bli. (Trenger du tips til hvor du kan lete, så anbefaler vi Pinterest.com. Her finner du masse, og om det aller meste.) Om du vanligvis har ganske korte og naturlige negler, kan det være lurt å sette opp time litt i forkant av dagen. Da rekker du å bli kjent med lengden du har valgt, også setter dere opp en time til etterfyll i god tid før den store dagen. Da er du nemlig helt sikker på at både design og lengde blir slik du ønsker.

Det finnes utallige varianter av pene negler, og hver brud ønsker noe helt unikt til sin store dag. La oss vise deg noen forslag til hva du kan velge.

Enkel fransk.

bilde funnet på pinterest

Dette er en klassiker, og slår aldri feil! Tonene er rene og pene, og neglene er diskret og feminine. Ønsker du en klassisk negl som aldri går av moten er dette et alternativ som er veldig vakkert og veldig safe.

Glitter og glam.

bilde funnet på pinterest

Litt glitter og diamanter slår vel egentlig aldri feil? Her kan du kjøre en diskret tvist på den franske manikyren, eller du kan kline skikkelig til og kjøre masse glitter og glamour. Begge deler er gøyalt, og gir en liten ekstra piff til kjolen. Husk bare å koordinere det med annet tilbehør du tenker å bruke på den store dagen. Kanskje du vil matche med forloveren? Hva med å legge klassisk fransk manikyr, men ha én negl med noe ekstra? Bare fantasien setter grenser!

Fargede negler.

bilde funnet på pinterest.

Det er ingen grunn til å ikke velge farge på neglene! Her kan du gå for alt fra sarte nude toner, til en skikkelig klassisk rød. Som brud velger du helt selv hva som føles naturlig for deg, og om kjolen og stylingen ellers er på den stilrene og minimalistiske siden, kan en farget negl virkelig komme til sin rett!

Uavhengig av hva du velger, så er det viktig å huske på et par ting: velg negler du klarer å ha, velg negler du selv syns er fine, og ikke vær redd for å velge noe annet enn hva «alle andre gjør»

Lykke til! <3

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *