2016

2016 var et veldig spesielt år for Novia. Dette var året da drømmen ble til virkelighet og vi turte å ta steget ut i det ukjente og startet Novia.no. Vi hadde snakket om det lenge, planlagt lenge, og endelig turte vi å gjøre det. Med sommerfugler i magen laget vi det som skulle bli vårt nettsted sammen med de utrolig dyktige menneskene i Compile. De hjalp oss med å få visjonene til virkelighet, og i tillegg kunne de hjelpe oss med å lage vår helt egen logo, noe som var veldig stort for oss.

img_0363

Iløpet av kort tid ble Novia større enn vi trodde. Vi hadde postet vår første bloggpost i mai, og allerede iløpet av sommeren hadde vi booket inn vårt første bryllup for sommeren 2017. Resten av sommeren ble brukt på planlegging og gjennomføring av de første planene våre. Blogginnlegg ble produsert og diskutert. Vi skrev planer og drømmer for høsten, og koste oss med å drømme stort samtidig som frykten var der for å ikke lykkes.

img_0953

I september booket vi inn vårt andre bryllup for sommeren 2017. Vi var i ekstase og følte oss utrolig heldig som fikk lov til å starte på drømmen så raskt. Vi var overveldet over mengden skryt og støtte vi fikk av venner og familie, og helt ukjente mennesker via Instagram, bloggen og andre sosiale medier. I september fikk vi også vår første sak på trykk i avisa, og det er fortsatt en sak vi er utrolig stolte av. Vi bestemte oss også for å starte opp nettbutikken vår som kommer nå på nyåret.

image

I oktober jobbet vi jevnt og trutt med å utarbeide gode pakkepriser og hadde mange møter med vordende brudepar og brudepar vi allerede har fått æren av å hjelpe på den store dagen. Vi dro også på bryllupsmesse i Oslo, arrangert av mitt bryllup, og skrev en sak om dette her på Novia.no. Den ble delt videre av mitt bryllup, og lesertallet økte ytterligere.

img_1184

Resten av året har vi brukt på planlegging. Vi har planlagt til den store gullmedaljen. Vi har planlagt bryllup og nettbutikk, innlegg og fremtidsplaner. Vi har også designet og planlagt produktene som kommer i nettbutikken. De blir egenproduserte og unike på sin måte. Vi har hatt mer å gjøre enn vi trodde vi skulle ha på denne tiden, og vi elsker det! 2016 var året der drømmer ble til virkelighet, både for oss som firma og også privat. Camilla fikk sin Martin i mai i et nydelig bryllup, og Sarah tok steget ut og startet for seg selv som frisør for å ha tid til Novia.

Vi har klart mye allerede, og vi er supergira når vi nå har gått inn i et nytt år. Vi gleder oss til å vise dere hva vi har jobbet med til nettbutikken, hva vi har planlagt for brudeparene våre, vise dere bilder fra bryllupene når de er gjennomført, og ikke minst så gleder vi oss til å se hva 2017 har å by på. Vi ønsker å takke alle dere som klikker dere inn her, liker bilder på Instagram og som følger oss og Novia på veien mot drømmen vi har. Vi har en uendelig støtte i mennene våre, familien, venner og dere leserne. Vi er så takknemlig for at vi får gjøre dette her, og vi håper dere vil være med på ferden videre <3

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *