Når vi møter våre brudepar er vi veldig opptatt av å få et visuelt bilde av deres visjon. Alle har en drøm om hvordan bryllup de ønsker, og det er derfor svært viktig for oss at vi ser dette gjennom brudeparets øyne, slik at vi skal kunne skape den perfekte dagen for dem.

Det er ikke alle som ønsker det tradisjonelle bryllupet med blonder og rosa blomster, noen vil ha noe litt mer originalt. Noe unikt som ikke alle andre har.

Vi er derfor hele tiden nødt til å være oppdatert på alle typer stiler, trender, design og forskjellige uttrykk.

Det aller viktigste er at det gjenspeiler brudeparets personlighet og stil. Det er en stor begivenhet,og en oppgave vi tar på alvor når vi skal hjelpe til med planlegging av et bryllup.

Vi jobber jevnlig med å få med oss flere samarbeidspartnere på laget, slik at vi kan tilby varierte og spennende bryllupspakker til våre brudepar.

Vi i Novia er også svært opptatt av å ha en åpen kommunikasjon med kundene våre. Vi samarbeider hele veien, og holder de oppdatert med alt vi gjør til enhver tid. Det er viktig for oss at brudeparet ikke føler vi tar for mye plass, men at vi inkluderer dem og at vi selvsagt gjør vårt aller beste for at drømmen deres går i oppfyllelse.

Les gjerne mer om tjenestene vi tilbyr her, og send oss en mail om det er noe dere lurer på :)

Så til slutt; Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål eller andre tilbakemeldinger. Vi tar også gjerne en uforpliktende prat om det skulle være ønskelig 😊

-Bilder er hentet fra pinterest og Google-

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *