,

Novia tipser!

Vi er i gang med enda et tips! Denne uken vil vi gjerne vise dere noen bilder av photobooths. Begge to hadde det i vårt eget bryllup, og bildene som blir til utover kvelden med dette konseptet er ubetalelig! Gjestene deres kommer til å syns det er moro, og dere kommer til å sitte igjen med artige minner og masse herlige bilder av gjestene deres!
Her kommer en liste det er greit å tenke over når dere skal sette opp en slik:

IMG_1965

Hvor bør den settes?
Det kan være lurt å sette den et sted den ikke er i veien. Gjerne brukes bare et bord med rekvisitter, og et kamerastativ, så det trenger ikke stor plass. Har du gjester som kan være litt sjenert, eller mange som ikke kjenner hverandre, kan det være en idé å sette den litt unna hele folkemengden. På den andre siden, setter du den midt i lokalet, vil nok mange hoppe på og med folk de ikke kjenner så godt også, så fort noen har tatt steget og vært først ute.

Hva trenger jeg?
I utgangspunktet trenger du kun et kamera med stativ og noe artig å ha med på bildene. Det kan være en bilderamme med datoen deres og navnene deres, eller alt mulig slik som artige briller og hatter. La fantasien løpe, og finn frem noe du selv syns kan skape artige bilder! Her er det bare fantastien som setter grenser! Om dere vil gå for luksusversjonen, så går det også an å leie inn en ekte photobooth. Du vet, de det var stas å klemme seg inn i med venninnene da vi var fjorten år, og som ga oss små passbilder med fire jenter på når dere var ferdig. Disse varierer gjerne i pris, men belag dere på rundt 4000 kr for en slik en.

A13YcwkdD-L._SL1500_

Samle alle i en sky.
Når dagen er over og dere får satt dere ned å sett igjennom alle bildene vil dere garantert få dere en latter eller fem. La gjestene få tilgang til dem ved å laste de opp i en egen sky, eller på egnede nettsteder og send ut passord til gjestene. Da kan de selv gå inn for å se, lagre de bildene de vil ha, også slipper de kleineste å bli spredd på facebook.

nyttig_event_bryllup_Spania_Barcelona_MarieogChristian_Photobooth3.jpg.small

Dere vil garantert sitte igjen med masse morsomme bilder, og absolutt noen kleine. Kanskje til og med bevismaterialet i forhold til en nyoppstartet flørt?

Det er så hyggelig å se at flere og flere av dere leser magasinet vårt og legger igjen kommentarer og ønsker for hva dere vil vi skal skrive om. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du vil vi skal skrive om. Vi har mye planlagt, og syns det er veldig hyggelig å høre fra dere. Har dere funnet oss via instagram? Send oss gjerne en kommentar her og fortell hvordan du fant oss, det er så stas å høre fra dere <3

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *