,

Novia tipser!

 

Gjestegaver er noe som har blitt mer og mer populært. En liten hyggelig oppmerksomhet som takk for at gjesten kom. I tillegg kan det også være veldig dekorativt om dere bruker de samme fargekodene som resten av bryllupet.

Mange syntes kanskje det er unødvendig med tanke på at det faktisk er en ære å bli invitert i et bryllup, men det trenger jo absolutt ikke være noe store greier. Det går jo også an å kombinere bordkort med en liten gave.

 

uten navn

 

Da jeg skulle gifte meg, pløyet jeg gjennom nettet etter inspirasjon på hva jeg kunne gi som gjestegave. Jeg hadde bestemt meg for å ha en liten eske plassert på hver kuvert, men var veldig usikker på hva de skulle inneholde. Vi endte til slutt opp med to konfektbiter fra ChocoLoco, leverandøren av blant annet bryllupskaken vår.

 

IMG_2666

Eskene er fra tilbryllupet.no

 

Det som kan være lurt å tenke på om du ønsker å ha gjestegaver i bryllupet ditt, er at det bør være noe som gjesten faktisk kan sette pris på. Enten der og da eller i ettertid. Det er også viktig å huske på at det ofte er et stort alderssprik mellom gjestene, slik at det lureste er å finne noe som passer for så å si alle. Om du ikke skal ha et intimt bryllup der du ønsker å gi en personlig gave til hver og en såklart.

 

56995_2_Sweets_Love_Hearts_100-pk_1

På lovehearts.com får du kjøpt lovehearts med en personlig tekst.

2

 

De aller fleste går for noe spiselig, slik som konfekt, smågodt, hjemmelaget syltetøy, honning osv. Men det er også hyggelig å gi noe helt annet, slik som for eksempel badesalt, såpe, duftlys, en spesiell te eller en lip balm. Det finnes mange muligheter og etsy.com er verdt et besøk for mange gode tips! Der finner du også esker og gaveposer i alle størrelser og fasonger.

Er du av den kreative typen og liker å lage ting selv, kan du jo slå til med hjemmelaget badesalt med duft av lavendel. Oppskrift finner du her

web-banner-lavendel-gjestegave-095-cb1

En annen morsom idè som jeg leste for litt siden, var en gjestegave kombinert med et «dagen derpå-kit». Den inneholdt en boks coca cola, en sjokolade, paracet og nummeret til peppes pizza. Noe å tenke på!

Håper dette var nyttige tips på veien videre i bryllupsjungelen 🙂

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *