,

Novia tipser!

Du vet det øyeblikket der kirkedørene åpner seg, pusten trekkes dypt, du strammer fingerne rundt brudebuketten din, holder litt ekstra godt i armen på den som skal følge deg opp, og du ser den du skal gifte deg med stå og vente? Hva slags innmars hører du i hodet ditt da?

image

Innmarsen er jo liksom den delen som sparker igang et bryllup! Det er da alle reiser seg og snur seg mot dørene for å se den nydelige bruden. Og for et øyeblikk det er! Noen velger den klassiske brudemarsjen, mens andre velger noe helt annet. I denne ukens tips vil vi derfor dele med dere hva slags musikk vi hadde som innmarsj. Begge to valgte noe annet enn standaren, men begge innmarsjene har du muligens hørt før. Hva med å velge et stykke dere liker begge to, eller ha solosang på vei inn? Mulighetene er jo uendelige! Her kommer våre innmarsjer:

 

Yiruma – kiss the rain

Dette er et pianostykke som er helt nydelig! Det triller avgårde med nydelige lette og sarte toner. Og om det er sånn at du er lettrørt, vil du garantert føle at tårene presser litt på når du ser bruden komme nedover midtgulvet med denne i bakgrunnen<3

 

Canon in D major – Johann Pachelbel

Denne starter veldig sart og nydelig, og bygger seg opp til en nydelig og kraftig sammensetning av forskjellige instrumenter. Litt mer høytidelig kanskje enn Yiruma, men allikevel sart og delikat. Denne kan du potensielt ha hørt før i ett par romantiske komedier også, og den er ikke ukjent i bryllup.

image

 

Dette er vår musikk til det store øyeblikket der alt blir så virkelig og tiden stod stille.  Vi anbefaler dere å lete litt og spørre noen dere kjenner som dere vet kanskje kan ha noe på lager dere ikke har hørt før. Camilla sin innmarsj var nemlig en av de Sarah vurderte også, så om du har ei venninne som allerede har giftet seg, spør henne da vel?

Lykke til med valg av innmarsj! Er du lik oss får du garantert tårer i øynene når du hører den rette, og vi kan fortelle deg med én gang at tårene vil komme hver gang du hører den etter den store dagen også<3

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *