,

Novia tipser!

I et bryllup møtes ofte deler av familiene hverandre for første gang, venner fra begge sider samles, og tanter og onkler møter venninner og kompiser av brudeparet.

Det kan derfor være hyggelig med en form for underholdning som kan få gjestene til å bli kjent og stemningen til å bli enda litt bedre.

Her kommer noen tips.

Etter vielsen drar brudeparet sammen med fotografen for å ta bilder. Det er gjerne noen timer til middagen, og gjestene har ankommet bryllupslokalet. Her er det rom i programmet for å legge inn noen morsomme overraskelser.

 • Først og fremst kan det være lurt å tilby noe n forfriskninger i form av mat/drikke. Gjestene er både tørste og småsultne, og det er enda en stund til middag.

image

 

 • Lag en «hvor godt kjenner du brudeparet»-quiz. Del inn i lag med en blanding av familie og venner på begge sider.

image

 

 • Arranger en konkurranse med ulike poster lagene skal gjennom. F. eks ringspill, dart, crocket, kubb, rebus osv.

image

 • Innleid underholdning i form av en tryllekunstner, danser, DJ, eller en standup komiker. Ingenting gir vel bedre stemning enn en god latter.
 • Lagene kan gå sammen om å arrangere en overraskelse til brudeparet, i form av en sang, dans eller lignende.
 • Photo-booth. Enten om dere snekrer sammen en fotovegg, eller om dere leier inn en fotoboks. Dette er kjempegøy for både gjestene og ikke minst dere i etterkant.

image

 

 

 

 

 

 

2 replies
 1. Silje says:

  Så mange gode ideer gleder meg bare mer og mer for hver dag.. mye vi kan få til på den store eiendommen på Torderød også

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *