En gang i uka tenkte vi å tipse dere om ting vi finner rundt om kring. Det kan være gode tilbud, ting du kan gjøre i anledning bryllupsdag, ting du kanskje ikke tenkte på som aktivitet i bryllupet deres, og ting vi generelt sett syns er greit å tipse om.

Først ut er kjoler på budsjett! Store nettbutikker slik som ASOS og Zalando, har brudekjoler i sin nettbutikk, og prisene? Helt fantastisk!

chichi800

 

Asos.com Chi Chi London, og koster bare rett over 800 kr.

Da vi ramlet over en sak side2 hadde skrevet om dette, tenkte vi at vi rett og slett burde tipse dere vi også! Å kjøpe brudekjole er for mange høydepunktet i planleggingen, men noen syns også det kan være masete. Her er jo nettbutikkene en hjelp. Kjolene strekker seg fra den bohemske litt avslappede stilen,  den glamorøse ala 1920-tallet, de flørtete og enkle kjolene, til noen litt mer klassisk med store skjørt og nydelige detaljer.

asos bridal

Asos Bridal scattered 3D flowers dress, litt over 2000kr. 

Vi anbefaler å ta en titt! Og vi ser for oss at disse kan passe perfekt til den bruden som kanskje har valgt å gifte seg i utlandet med kun den nærmeste familien. Vi elsker initiativet, og deler gladnyheten med dere! Happy shopping!

PS: De har også nydelige kjoler til forlover og masse annet herlig! I tillegg finnes det mye morsomt til brudens utdrikningslag og hårpynt til den store dagen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *