Her kan du lese litt om jentene bak Novia, og hvordan vi havnet her.

Hva er Novia?

Vi ønsket å virkeliggjøre drømmen vår, og Novia ble derfor etablert i mai 2016 av Sarah og Camilla. I 2019 trengte vi flere hender, og Ida og Andrea ble ønsket velkommen i vårt team.

Vår visjon er å inspirere, men også bruke vår erfaring og kunnskap til å hjelpe andre med planlegging av sin store dag.

Et bryllup er et av livets største begivenheter. Kanskje spesielt for bruden. Ofte kan det føles overveldende med så mye som skal ordnes og bestilles. Ved å benytte vår hjelp, vil dere kunne lene dere tilbake og nyte den delen av planleggingen dere selv ønsker å bruke tid på. 

Sammen er vi fire jenter med bred bakgrunn innenfor flere områder. Vi har alle forskjellig utdanning, men samles under en felles forståelse av hva vi ønsker for Novia. Vi er gode på forskjellige områder, og samarbeider godt ved å la hverandre uttrykke seg og vokse i den rollen vi har innad i vårt team.

Hvordan fungerer det?

Vi i Novia ønsker å være tilgjengelige for så mange som mulig, derfor opererer vi med et pakkesystem. Dette betyr at vi i hovedsak har tre pakker dere som brudepar kan velge mellom. Noen ønsker hjelp med alt, noen ønsker bare en finpuss, eller at vi er tilstede på selve dagen for å holde i alle tråder.

Uavhengig av hva dere ønsker av hjelp, så har vi muligheten til å tilrettelegge og tilpasse. Det vil aldri være for lite, eller for mye, å be om. Send oss en mail med deres forespørsel, så setter vi opp en hyggelig og uforpliktende prat.

Camilla Kuvene

Camilla er 31 år, og jobber til daglig innen økonomi og regnskap. Hun elsker å være kreativ, er systematisk, strukturert og perfeksjonist. Går alltid helhjertet inn i nye prosjekter og brenner for at våre kunder skal få en uforglemmelig dag.

Camilla giftet seg med drømmemannen 28. mai 2016, og har siden den gang elsket alle ledd i planleggingen av et bryllup. Camilla er kreativ og svært opptatt av finish og design. Hun er oppdatert på trender, og har et sterkt øye for detaljer.

Sarah Storkås

Sarah er 30 år gammel og kommer fra Fredrikstad, hun møtte drømmemannen i Rygge og bosatte seg der. Hun har jobbet ti år innen frisørfaget, og hun har også vært leder innenfor ungdomspolitikk. Hun er derfor godt vant med å legge strategier og planer for å nå mål.

Sarah giftet seg i mai 2014, og har etter det vært over gjennomsnittet interessert i bryllup og alt som hører med en slik anledning. Sarah er kreativ, har mange idéer og er sjeldent redd for å gi alt for å nå visjonen sin.

Ida Tangen

Ida er 28 år, og forlovet med Marius. Hun er godt plantet i sin egen bryllupsboble for øyeblikket, og har derfor stålkontroll på alt som beveger seg innenfor nisjen vår. Hun har derfor mye forståelse for alle følelsene og forventingene dere brudepar står ovenfor i planleggingen.

Hun har utdannelse innen økonomi, og er det man kan kalle et ordensmenneske.
Har har et usedvanlig godt øye for detaljer og det visuelle. Hun er også en ekstrem perfeksjonist, noe som kommer godt med når det er snakk om å skape den perfekte dagen.

Andrea Hovinbøle

Andrea er 28 år og ett av to nye tilskudd i Novia-familien.Til daglig jobber hun som pedagogisk leder i barnehage. Der har hun utviklet gode egenskaper innenfor planlegging, logistikk og kommunikasjon.

Hun er også utdannet negldesigner fra Neglakademiet. Hun er opptatt av det estetiske, farger og ulike kombinasjoner. Andrea er i tillegg god på å holde kontroll på mange oppgaver samtidig, og jobber godt under press. Dette gjør henne til en god «høyre hånd», også på den store dagen.