,

Rebate

På ferien vår nå i september spiste vi en bedre middag på en nydelig restaurant som heter Rebate. Min første tanke når jeg gikk opp de gamle trappene og så kirken ved siden av restauranten, var at dette måtte jo være et utrolig nydelig sted å gifte seg. Det viste seg at flere rundt om i verden syns det.

image

Vi i Novia har jo ikke giftet oss i utlandet selv, men vi ser jo selvsagt alltid etter nydelige steder å anbefale om det er noen av dere som ønsker bryllup i utlandet. Rebate er et sånn sted som vi med glede forteller om. Det er en nydelig restaurant med høy standar når det kommer til mat, og en utrolig atmosfære. Restauranten er bygd inn i en gammel landsby, der de gamle husene er gjort om til restaurant, og den gamle kirken har fått bestå.

image

Kirken er vakker og liten. Den rommer et lite brudefølge og er full av nydelig estetikk og gammel historie.

Restauranten er vakker og har utrolig deilig mat. Sjarmerende detaljer og en nydelig uteplass hvor idéene løp løpsk i forhold til både dansegulv og barområde.

image

Så hvis drømmen er å gifte seg på Costa blanca, så sørg for å sjekke ut Rebate. Og er du i området, men ikke skal gifte deg, sørg for å ta deg en middag der. Det kommer dere ikke til å angre på!

Du kan lese mer om bryllup hos Rebate her!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *