Det er vanskelige tider vi er inne i nå. Den nye hverdagen er tøff for mange av oss. Noen er redde, noen er lei, og mange har måtte avlyse ting de har gledet seg til i lang tid. 

Mange brudepar står nå og er usikre på om bryllupet kan finne sted. Ida i vårt crew har måtte utsette sitt nydelige bryllup i mai, og det er mange med dem. 

Vi i Novia tar alle forhåndsregler vi kan. Vi har hatt møtene våre over Skype, og vi har satt prosjekter som krever at vi møtes på vent. Vi holder oss hjemme med våre nære og kjære, og vi vasker hender på både store og små. 

Allikevel er det jo sånn at det en gang er tid for bryllup og fest igjen. En tid for å møtes og feire kjærligheten. Klemme de vi er glade i. Samles rundt bordet med gode venner. Plukke opp tråden der vi brått måtte skynde oss hvert til vårt. 

Om dere er i planleggingsfasen og ønsker hjelp, tilbyr vi nå konsultasjoner og samarbeid over Skype. Selv om det er usikre tider for sesongen i år, har vi troa på at det blir en nydelig bryllupssesong neste år. Vi gleder oss allerede. 

Send oss en Mail eller kontakt oss på sosiale medier, så setter vi opp et uforpliktende møte over nett. Har dere ikke Skype kan vi også bruke Facebook eller en helt vanlig telefonsamtale. 

Vi hører gjerne fra dere 💕

Ta vare på hverandre. 

Vi snakkes! 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *