, ,

Tips til utdrikningslaget!

Tips til utdrikningslaget!

Vi i Novia er begge gift og var heldige nok til å få hver vår fantastiske dag med jentegjengen. Lagene våre var ikke så altfor forskjellig, og begge kosa seg mer enn vanlig. Er du forlover for en som skal gifte seg i år? Eller kanskje du har god tid og ikke skal gjennomføre noe før neste år? Her kommer tipsene til deg!

🌿 Følg bruden.
Alle jenter er forskjellig, og det du syns er moro er det ikke gitt at bruden har ønsket seg. Prøv deg på å fiske litt etter tips om hva hun ønsker seg på dagen sin. Er hun en rolig sjel kan det hende hun ønsker seg en koselig dag som er litt rolig, men er hun en utforsker kan det være at hun ønsker seg noe ekstra spennende og gøy denne dagen. Du kjenner henne jo godt om du er forlover, så ikke vær redd for å planlegge til henne, men prøv å hold den rolige sjelen unna fallskjermhoppet, og kanskje ikke be utforskeren ligge fire timer på spa.

🌿Planlegg godt.
Om det er ting som koster litt ekstra med penger kan det være lurt å sende ut beskjed til de som skal være med litt tidlig. Hold gjestene oppdatert underveis slik at de vet «når og hvor» i god tid. Da er det lettere for dem å planlegge i forhold til eventuelle helgejobber, barnepass osv. Her føler de seg gjerne også ivaretatt og inkludert, slik at de gleder seg minst like mye som deg og bruden til den spennende dagen de har i vente.

🌿Prøv noe nytt.
Det er fort gjort at man tenker litt safe. Før i tiden gikk det mye på å drite ut bruden og fylle ho godt opp med alkohol. De siste årene har det vært mer moderne med en myk start på dagen, gjerne spa, etterfulgt av lunsj og aktiviteter utover dagen før man kanskje drar på byen etter en bedre middag. Om dere er flere i vennegjengen som er gift, så kan jo dette brått føles veldig likt for sistemann ut. Hva med å leie en kul bil til hele gjengen, eller kanskje ta en behandling alle kan være med på senere på dagen? Eller er bruden eventyrlysten? Book dere et sted og dra skikkelig på tur med en overnatting et sted! Hva med en spaweekend eller partyweekend? Shopping i London? Det er uendelige muligheter for hva dere kan finne på!

🌿Spør noen om hjelp.
Vi i Novia kjenner jo etterhvert ganske mange, og disse kjenner igjen enda fler. Vi kommer gjerne med prisanslag og forslag til hva dere kan finne på! Aktiviteter for hele gjengen, eller en opplevelse bruden aldri vil glemme. Det kan være morsomt å høre med noen som jobber med eventer hva de anbefaler. Kanskje dere får en unik opplevelse hele gjengen, som ingen opprinnelig ville tenkt på?

🌿Kle dere likt.
Det har blitt supertrendy med en rød tråd gjennom antrekkene på hele laget. Bruden skiller seg gjerne litt ut, og i alle fall for oss ble det både slør og blomster i håret. Men hva med å ha en form for felles antrekk på resten av dere? Dere vil garantert føle dere som en del av et lag, og om dere skal prøve noe nytt sammen kan jo et felles antrekk føles som en ekstra trygghet. Hva om alle er kledd likt til poledancing eller om alle er kledd likt til når bruden hentes? Artig, artig!

🌿Hold igjen litt på starten av dagen.
Har dere tenkt til å ha alkohol underveis så er jo ikke det noe uvanlig. Men prøv å ikke helle i bruden for mye fra start. Det kan fort bli litt mye når stemningen er god og brudens tross alt skal drikkes ut. Prøv å hold igjen litt på dagtid allikevel, brått er bruden sliten og lei når klokka er syv, og kvalm og ekkel når klokka er ni. Det er jo ikke akkurat så etterlengtet for noen av dere. Hold alkoholnivået der hvor alt bare er litt ekstra morsomt, og klin heller til når festen er igang på kvelden. Du kan kalle det stalltips fra Novias egne erfaringer om du vil.

🌿Ha det gøy.
Dette er en dag hvor man, uavhengig av aktiviteter og budsjett, kommer til å ha det veldig gøy! Det er en dag dere som jentegjeng kommer til å huske i mange, mange år. Kos dere med hverandre, og gjør stas på denne venninna som nå skal gifte seg. Vi hadde det så utrolig fint med jentene våre, og vi ble begge to ganske rørt underveis. Det er en storfin dag, og bruden kommer til å elske alt dere steller istand for henne.

🌿Legg inn tid til pauser.
Ofte ønsker man mye, men døgnet har bare 24 timer denne dagen også. Planlegg slik at dere har tid til en pause underveis, eller at dere rekker å stå i kø i rushtrafikken. God tid er gull verdt, så slipper man å stresse fra sted til sted. Bruden skal kunne nyte alt som skjer, og føle at dere har kontroll på alt som skal gjøres og ordnes den dagen. Da er det godt for deg som forlover å vite at dere har tid til alt og ikke trenger å stresse.

Pass på hverandre og ha det gøy! Det blir en fantastisk dag selv om det brått regner eller ikke alt blir som du trodde. Bruden vet jo ikke hva dere opprinnelig hadde planlagt. Så ta alt med et smil og kos dere sammen, det er jo det som er så stas på en sånn dag!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *