Her kan du lese litt om våre pakketilbud og tjenester.

Planlegging

Bryllup og andre store feiringer krever mye planlegging. Noen ønsker hjelp til alt, mens andre trenger bare litt starthjelp. Booker dere hjelp til planlegging gjennom oss får dere en god oversikt over hva som skal gjøres. Vi hjelper dere med å sortere ønsker, tenke budsjett, hva som skal gjøres i hvilken rekkefølge, og kommer med våre beste tips til hvordan alt kan gjøres enklest mulig i planleggingsfasen.

Her settes det av god tid, og alle punkter skal gjennomgås. Vi setter dere også gjerne i kontakt med våre kontakter, og booker visninger til lokale og andre ting for dere.

Pris: 15.000 kr.

Ønsker dere bare et møte hvor vi går gjennom det dere har planlagt og veileder videre, så er konsulenttjenester mulig. Her er timesprisen på 750 kr.

i forkant av dagen

Denne pakken tar for seg estetikken rundt bryllup og arrangement. Her samarbeider vi om å finne en visjon for dagen, og Novia pynter lokalet, dekker og pynter bord, dekorerer med blomster, setter frem og ordner til kakebord og gavebord, ordner med eventuelle photobooths og andre ting som hører estetikken til.

Her forholder vi oss til en felles visjon, og lager en rød tråd gjennom hele lokalet. Vi kan enten gjøre dette sammen med dere, eller levere fra oss ferdig pyntet lokale som en overraskelse.

Bryllupsdagen

Her kommer vi før gjestene, og drar ikke før kaken er på bordet. Mange ønsker seg en koordinator på bryllupsdagen. Det er mye man skal holde styr på, og ikke alle ønsker å fordele ansvar utover toastmaster, gjester og forlovere.

Vi planlegger godt med dere i forkant, og Novia stiller med to representanter som jobber med å holde kontroll og for at alt skal gå smooth på den store dagen. Vi har god erfaring på dette området, og opplever at det er en god opplevelse for brudeparet å ha noen der som holder i trådene. Vi bookes i par og er tilstede i 10 timer.